Over mij

Anne Koelewijn Graag stel ik me even voor. Ik ben ontwerper, bouwer en leverancier van veranda’s, overkappingen, tuinhuizen en tuinkassen. Mijn bedrijf is gestart in 2013 en in de afgelopen jaren heb ik allerlei verschillende opdrachten gekregen, die variëren van een simpele haardhoutopslag tot veranda’s en tuinhuizen met ingewikkelde plattegronden en vormen.

Na mijn studies MTS- en HTS Bouwkunde ben ik vele jaren werkzaam geweest als bouwkundig tekenaar op architectenbureau’s en ingenieursbureau’s. In die tijd heb ik veel geleerd van bouwregelgeving, vormgeving en de praktijk van het bouwen. Ik heb een voorliefde ontwikkeld voor traditionele vormen en gebouwen en geleerd dat goede materialen en een goede detaillering belangrijk zijn voor de duurzaamheid van het gebouwde. De keuze voor hout was voor mij logisch; het is een mooi product, goed te verwerken en een vervangbare grondstof.

In 2018 heb ik besloten mijn naam te verbinden aan een aantal hoogwaardige producten die fabrieksmatig worden geproduceerd in het buitenland en ontwikkeld zijn in Groot-Brittannië. Daarbij hoort ook deze nieuwe website met bijbehorende webshop.

Ik heb een no-nonsense aanpak, ben vrij nuchter en wat informeel in de omgang. Ik ga graag met u aan de slag om uw wensen om te zetten in een fraai, praktisch en comfortabel gebouw.

Anne Koelewijn